Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först sa det klick, och sedan vände Du mig – Din klack

Du finns ibland i mina tankar
och det gör att hjärtat mitt bankar
och pulsen stiger i takt med minnet av Dig
Du som en gång var min älskade tjej

En gång i tiden älskade vi varann
men rätt som det var, så gick Du Din väg, och bara försvann
ut ur mitt liv på ett ögonblick
då hade det gått några år sen våra ögon möttes första gången, då det bara sa klick

men med tiden började vårt förhållande att klicka på ett annat sätt
Du började uppföra Dig annorlunda mot mig, det kändes inte lätt
till slut så vände Du mig Din klack
och innan Du gick sa Du ….. hej och tack

och försvann ur mitt liv, Du lämnade mig
du sa att Du inte längre älskade mig
men jag fick senare veta att denna mening var inte helt sann
för Du berättade aldrig att Du hade träffat en annan man

Jag tänker ibland på den tid vi tillsammans fick ha
men inte varenda dag
för det mesta så tänker jag på min blivande som ska komma någon gång
Men det är klart, det känns tungt att gå ensam, hela dagen lång




© Ted Örnberg 2009




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-30 14:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Maria T
2009-01-31

  Sladjana Zubcevic
"Jag tänker ibland på den tid vi tillsammans fick ha
men inte varenda dag
för det mesta så tänker jag på min blivande som ska komma någon gång
Men det är klart, det känns tungt att gå ensam, hela dagen lång"
Vackert skrivet vännen!
2009-01-31

  Maria T
Mycket bra skildring av svek
och längtan
2009-01-30

  anits VIP
Texten andas vemod och sorg, men slutet
känns längtan efter någon att älska och
bry sig, fint skrivit
2009-01-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dröm och önska
inom kort kan ju
Din önskan grönska
fullt ut, allt kan ju
bli gott till slut!
2009-01-30

    ej medlem längre
Bra skrivet om kärlek och svek!
2009-01-30

  -Ulla Tilemo- VIP
Texten andas ensamhet, men trots att det handlar om svek och att bli lämnad, så finns det ingen bitterhet. Att fortsätta drömma är aldrig fel.
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP