Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst på liv och död.

Konst, är inte när en idiot spelar galen på psykiskt sjuka individers bekostnad.

Det är överhetens och översittarnas typiska sätt att förnedra människor över lag.

Den som däremot ikläder sig en romers kläder och döende söker vård på Södertäljes sjukhus är förhållandevis galen men även en genuin mästare vad gäller konst.

Budskap som når ut ... och fram och kräver mod, det är konst när den är som bäst ...
leve den !!














Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real