Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mind the gap when leaving the train

någon annan
något annat

någon
annanstans

i ett annat
universum

drömmarna höll honom flytande
ett tag till

när han tankade bilen
hämtade ungarna


umgicks med lätt obehag
och äckel

med sin fru

lika inlåst
som någonsin en fånge




Fri vers av Emanuel H
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-30 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H