Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ trängtar..

Själen längtar
trängtar..
alltid hungrar törstar
i livets torka..
att smaka dricka
till liv av blomstring





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-31 12:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en källa...
"Under sång och dans skall man säga
alla min källor äro i dig", som vi sjöng en gång...
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP