Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle redan nu kunna leva i sus och dus om jag inte varit så jäkla smart ... eller ??


Om femton år ska jag lägga en
spetsprydd slöja över mitt liv
och binda en krans av de få
blommor jag då har kvar.

Det jag tror jag borde gjort
som barn ska jag göra
på gamla dar
jag ska egna barnvisor
skriva och sjunga dem
ljudligt och högt.

De anställda på det pensionat
jag valt ska vänta mig med
skräck och fasa
och som det mest tatuerade
skrället på detta stället
ska jag på personalen direkt
ställa krav.

Mitt redan tunna hår ska jag
klippa kort och till tuppkam
färga i lila eller blått
mina kläder ska prydas och
lysa av taggtråd och nitar.

Det ska drickas brännvin på
dagen
ett par glas likör till maten
och en vinare till kvällen
det ska jaga vareviga
vandrande blodpropp
åt helvete i min skraltiga
kropp.

Som återhållsam i mitt
unga liv ska jag nu
ohämmat mig med herrar
frottera
inte längre så snygg jag
en gång var
kan jag nu både dumma och
fula karlar jaga.

Jag ska spela Hammerfall
och Iron Maiden på högsta
volym
jag ska rappa hip hoppa
och rocka loss hela dan
i skenet av tända ljus ska
jag spela ljuv musik på
natten
när fyllan börjat göra mig
gråtmild och trött.

Ja allt det där ska jag leva
ut som jag borde
göra redan nu
men det anstår inte en vuxen
proper ? dam att vid sextio
år fyllda ägna sig åt dylika
utsvävningar
och förresten har jag just
nu inte tid.

Jag måste se om mitt hus
elda hugga ved och sköta
mina djur och räkningar
och oroa mig för allt sånt
jag inte alls behöver.

Men vänta bara, om femton
år släpper jag loss och då
ska jag rocka både fett och
länge !!











Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 08:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Har ansökt till samma ställe.
2009-02-01

  Trädflickan
Låter som ett bra pensionat. Men hemskt att man har så många måsten först innan man kan leva ut. Borde försöka välja bort det. Fast om man inte betalar räkningarna var ska man då ta vägen?! Sitter som i en rävsax..
2009-02-01

  Eva Langrath VIP
Vilket pensionat, måste nog söka till samma Ler:)
Eva
2009-02-01

    Calin
Ja jävlar.. hoppas vi hamnar på samma pensionat så vi kan rocka ihop. :)
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real