Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Min Vänstra Sida...

Jag målar en tidsbild bland tejpade drömmar.
Mitt själsliv blip blopar fram ett dammigt mixband,
Medans min vän flyter på solsken inomhus.
Mörk ljust tillstånd förvånar mina trötta ögon.
Ett soundtrack blueslegender ska ha älskat till.
I den tid då egensinnade toner,
inpräglades av kvinnokroppen.
Snart dyker jag i okunskapen av mitt eget ljud.


Jag och Venus.




Fri vers av "Dempa"
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 12:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Passionsmusik i minne
populärmusik i sinne
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"