Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För långt.

Nu när jag kommit så långt
är det då meningen att jag ska lägga mig ner
gråta ur alla tårar jag bär på
och ångra allting jag gjort?

försöker komma på vad jag egentligen vill
att bakom dessa texter döljer sig ett helt liv
finns så mycket att tänka på
nästan för mycket.

kommer alltid tillbaka på den plats där jag möter de
möter de förflutna
drar handen genom håret och försöker blicka framåt
men solen skiner mig blind.

blundar och tänker tillbaka
tillbaka på den tid jag stod svag på en sten och stirrade ut över havet
försökte komma på vad som var bra med det hela

det ni kallar kärlek.




Fri vers av anajsn
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn