Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg och förtröstande vänskap

Det mesta av vad jag skriver kommer direkt från mitt hjärta
när jag skriver om känslor, eller fysiskt och psykisk smärta
eller annat som jag vill ge uttryck för - hur jag känner
men det viktigaste är att säga tack till Er, mina vänner

för uppmuntran och för att Ni alltid finns
till hands när jag behöver, och jag minns
de ord, som stärker mig i kropp och själ
och som lindrar den starka smärta som så ofta river i min akilleshäl

som sitter djupt i mitt inre, och när den blir utsatt för prövning
mår jag så illa, utan att ha någon som helst bedövning
men när jag får lindrande ord från Er, mina vänner
så börjar jag många gånger att må mycket bättre, och jag känner

mig så glad när Ni i omtanke och tröst hör av Er
och kommer med uppmuntran och mycket mer
och stillar smärtan i min själ, när den hela tiden tär
Tack, för att Ni har hjälpt och alltid finns för mig, just här




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-02 14:05



Bookmark and Share


  Nasrin
Varm tack du underbara person! Du som ger oss hopp och glädje!
Din ödmjukhet , enkelhet och storhet är uppskattande.
Tack för att du finns!!! Kram
2009-02-03

  Bibbi VIP
Håller med allu omelit här till 100%
2009-02-03

  Maria T
Tänk att poeter. se kan få vara
till så stor hjälp och tröst för dig
och för många av oss andra.
Ett hjärtligt tack till dig och
till alla vänner på poeter.se
2009-02-03

  anits VIP
Tack själv för den uppmuntran du ger,
när känner att det behövs, vänskap
som din ska man vårda, kram
2009-02-02

  Mr Lindemann VIP
Tackar själv vör god läsning på vissa avv min atexter således då

Önskar allt gott
2009-02-02

    sunnanvind
Från en vän till en vän! Stor kram!
2009-02-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Du tar orden ur munnen på många av oss med den här texten.
Vi är många som känner likadant, och vi har vår skörhet, våra olika ''skavanker'' att brottas med, som ibland gör livet så tungt
Men så var det ju det här med poeter.se. Räddaren i nöden, livlinan. trivselföreningen ''Frälsarskransen''.
Jag håller med dig till punkt och pricka, men vill också tillägga att Du själv är en av dessa tröstande, godhjärtade, välvilliga och alltid lyssnande. Så jag vill TACKA DIG....!!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP