Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicering. Måste erkänna att det blivit bättre men fortfarande ett aktuellt dilemma


förbistring.


ska jag gråta eller skratta
jag har faktiskt svårt att fatta
alla punkter alla prickar
parenteser som man skickar

samman med ett semikolon
små förtäckta teckensolon
vars betydelse man gissar
och kanhända hårfint missar

det som tolkas som en pik
var ej menat som kritik
utan snarare en flört
detta gör mig helt bestört.

kan nån vänlig skäl förklara
guida mig en smula bara
i den djungel som här råder
vad betyder dessa koder?

;)=(/#:^~D`*L*





Fri vers av Anders P VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 09:03



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
LOL! :-)
2009-02-03

  Ronny Berk
intressant fundering ! kanske speciellt tänkvärt för mej som fostrats i Torsten Tegnérs skrivarskola, "se skiljetecken som tanketecken " d v s som förstärkning av budskapet...
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP