Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medans du sov


Medans du sov
vilade du
i en dröm
som kanske var verklig

Medans du vaknade
kanske du trodde
att dina drömmar
var sagor

Medans du visste
att alltsammans
förändras

ständigt




Fri vers av Sway
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 09:35



Bookmark and Share


  arie
som du skriver!

allt är i en ständig
förändring

som om
vi
skulperade


i

tid


ständigt
ett
pågående



nu






en brinnande
punkt
som ständigt
bara
är

och inget annat
är
just
i
detta



ögonblick



tack för denna
innerlighet
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway