Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöblind pt. 2

Hur kan allt bli så vackert
av snö som gnistrar



(så att man måste blunda)




Fri vers av Freckles
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 12:03



Bookmark and Share


    Datandog
Så fin<3
2009-02-06

    beatnikhjärta
Åh, vad vackert.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Freckles