Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kläderna färgas av ondska.

Naturliga frågor på din mössa.
Direkta aktioner på din halsduk.
Kulhålstomma påståenden på din jacka.
Impulsiva handlingar på dina byxor.
Ståndaktiga förklaringar på dina skor.


Vargar jagar ikapp gränslösheten
med vinden som ett svärd.
Du travar tittandes åt sidan medans
du läser gårdagens lögner.
Och slår stakars hunddjur
med en elfenbenskäpp.

Med Kadaver liggandes på sidan,
diskuterar du en värdegrund för dig själv;

Det som händer här, händer här.
Det som händer där, händer där.


Du trycker på den röda knappen
med byxorna nerhasade.
Det gäller att förena nytta med nöje
som du brukar säga,
Medans du skrattar åt slitvargarnas
döds ylande mot röd måne.

Helt plötsligt blir stanken av lik påtaglig;

Och även du förstår att det är dags att byta byxor...


-18.00 tvättstuga, Älskling glöm inte!






Fri vers av "Dempa"
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 16:14



Bookmark and Share


  Gab
"Att bära en blå tröja, fasst egentligen är den grön"
2009-02-06

  Pytti
Underligt underbar!
2009-02-03

  Eaglemountains VIP
håller med föregående talare .....
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"