Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byta ut ordet


vill att ordet tråkigt ska
omformas till lugnt




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-03 18:23



Bookmark and Share


  Jojo
mmm låter skönt
2009-02-04

  kath
......det går ibland :)
2009-02-03

  Maria Natasja
Håller med!
2009-02-03

  jardan
Jo, det är skönt när lugnet lägger sej !
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP