Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden efter er

Jag sluter ögonen
Jag ser stranden
Jag ser er

Saknaden som har tryckt så hårt
Släpper med ens
Lyckan är så självklar
Så god

Ni skrattar och vinkar åt mig
Skrattet ekar genom den kyliga kvälls luften
Jag vinkar tillbaka även jag med skratt

Jag tar mitt första steg ut
För att sedan vakna
Och inse att allt var bara en dröm




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery