Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min spegelbild

Spegelbilden är inte vacker
Den är inte fin

Personen som avspeglar sig i dess yta
Är inte mig

Det skal som skall avspegla den flickan
Är grått och trist

Den tomma blicken
Det känslokalla anskitet
Som stirrar tillbaka

Flickan slår sönder spegeln
Blodet rinner från hennes hand

Hon tittar upp på det lilla som finns kvar
Så nu känns det bättre

Det är så här det ska va




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 21:07



Bookmark and Share


    Mejja
Känner så väl igen mig i dessa dina ord :(
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery