Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon..

Grådisig morgon
stad som sakta vaknar
vaknar till en ny..
nya möjligheter bakom
horisontens rand
hoppet det sista som överger
är liv trots det mörka starkt
ljusets strimma väntar i det fördolda







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 09:32



Bookmark and Share


    wildrosen
du skriver så vackert och jordnära..underbart
2009-02-04

  Larz Gustafsson VIP
En vacker och hoppingivande dikt.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP