Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod, jag har skrivit ett lik ... tack för applåderna !



Av applåder jag blivit
besatt
jag ska för er vända
mitt skinn ut och in
jag gör allt ni vill för
en applåd
ring !! i katalogen
står jag under
namnet Vild.

Då ska jag för er
skriva kitchigt och
rappt
med hängande
tunga ska jag
ränna bland ord
märkliga och
tunga
köttiga, svulstiga.

Jag ska döda musiken
jag ska vrida livet ur
vareviga jävla strof
som vill fram.

Likt obducentens
likgiltiga plockande
i organ och kroppar
ska mina texter
dissekeras och
analyseras
ord för ord.

Jag ska skriva som
en punkterad lunga
jag ska skriva som
ett aortabråck
jag ska rasa runt
bland ord och texter
som aggressiva
metastaser
livsfarligt dödligt
hett !

När så mitt verk
där ligger klar
ska jag med
obducentens
kalla vassa
skalpell
snitta lite här
och var
för att sedan
slänga det
som blir kvar
i en hög
och sy ihop.

Ett vackert lik
obegripligt som
döden
de mina kära
poeter torde
inbringa
minst tusen
applåder.

Tack !!






Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-04 09:48



Bookmark and Share


  lycksele
det är bra mycket enklare att plocka isönder
speciellt det andra mödat sej till
än att få ihop nått själv
som passerar alla durkslag
2009-02-06

  Eva Langrath VIP
För den svadan får du min applåd. Frart och fläng smittade så nu går jag ut med hund.

Eva
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real