Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerrad av Karin Amandas "Till slut.."


Viktiga T för att vara Till


Tillhörighet

tillit

tillsammans




Övriga genrer av eva m h
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-04 13:50



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Sanningar som på en tråd=)!!
2009-02-05

    Birgitta Wallgren
Ja, är man annars tillsammans på riktigt utan tillit...? Klokt.
2009-02-05

  Quasimodo
TAR jag TILL mig för TILLIT !!!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h