Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
the biggest lie


riv upp mig igen

du ligger innanför revbenen
de upprivna
revbenen

det är som att
du aldrig har funnits utanför
det är som att du alltid ska vara där

och bakom nyckelbenen
finns det ingen nyckel längre
du har slarvat bort den alldeles för många gånger

det blir alltid såhär
när du faller in i mig
fan varför blir det alltid såhär

jag står inte ut
med tystnaden
hjärtslagen exploderar i öronen

och du var alltid borta
när jag väl fanns här
när jag inte låg sönderklämd under tyngden

av att sakna dig




Fri vers av hets
Läst 513 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-04 16:06



Bookmark and Share


  Jeny
jag står inte ut
med tystnaden
hjärtslagen exploderar i öronen

och du var alltid borta
när jag väl fanns här
när jag inte låg sönderklämd under tyngden

av att sakna dig



Bra skrivet. Som en känsla som bara äcklar en och man hatar den men ändå lyckas du skriva om det på ett poetiskt sätt. Beundransvärt.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets