Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längesedan (längtans skrift)

Silkeslena vantar
som smyger
med lätta rörelser

Förnimmer känsla
bara över
ytan som dammar

Kroppspråk längtar
som åtrå
med sinnets språk

Reflekterar kärlek
smeker lätt
över själens hydda

Övertäckande blick
som tränger
in i mörkret

Händer som sträcker
med iver
på övergiven tangent




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 18:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett kärt återseende, Bets!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP