Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är aldrig fri...

din gardrob är full av skelett
som likt kedjor binder fast dig
så att all din energi dräneras
av att ständigt skydda din sfär

din kedjor blir starkare
av att skydda dig själv
från insyn

långsamt söker du dig
långt långt bort

från din egen

frihet




Fri vers av Fredric
Läst 244 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-04 21:38



Bookmark and Share


    lxsl
Shit vad smart!
2009-03-30

  Blåbäret
väldigt bra fasthållet här...hur det bara växer och får ett fastare grepp för att tillslut ha intagit all mark
2009-02-04

  peter markurth
om att gå in i sig själv?fint gestaltat..

friheten man besatt blev till ett begrepp i denna text,en abstraktion.
2009-02-04

  Larz Gustafsson VIP
En superb och träffsäker beskrivning av nutidsmänniskan i gemen.
2009-02-04

  Suzy med punkterna
Vacker poesi när den är som bäst
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric