Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två världar skilda åt

 

 

Två världar skilda åt

av blod, krig och tårar

Alla dessa minnen

tär på själen

tömmer hålen

i min bröstkorg

 

Alla dessa lögner slår

som stormande hav gentemot

mitt tunna anlete

min mun, mina ögon

är inget mer än blödande hål

fyllda utav tårar

 

Alla dessa sekunder

minuter

dagar veckor år!

som du förvillat mig

fått mig att tro på dig

Vid din sida vaggade jag vårt skötebarn

ett liv tillsammans med det jag jag en gång älskat

ett ansikte, jag smekte din kind

du tog min vind

min luft

mitt syre

mitt hjärta

är söndrigt ett enda ihåligt organ som aldrig läker

 

Ett leende förvillade mig

ett lättsamt byte för en orm som dig

 

Tomma blickar som sörjer mig

sörjer dig

när kastade du masken

när förvillade du dig själv

Varför passar en systers läppar

bättre än mina

 

Du ska veta att jag

aldrig någonsin igen vill se Dina

 

glada munnar ler

där jag sitter gråter dör

jag ber!

 

Ihåliga ögon på en vidrig mans ansikte

ett falskt leende som tycks lossnat nu

men jag kan inte sörja kärleken

ty mitt hat är starkt

och själen klen

en dag ska du få din belöning

 

en dag ska ni få mötas

pistolmynningen och Du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 23:30



Bookmark and Share


    mik mikelson
tidens elände
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*