Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvätt-tid


kvinnan stod böjd över en hög med kläder
som parkerat i tvättstugans djup

hon sorterade kläder
inför nästa evighetsmoment
när hennes tankar började snurra

\"om jag någon gång skulle få för mig att sätta mig på min snabbt centrifugerande tvättmaskin skulle jag kanske börja skaka

men inte på grund av frossa eller ångest

inte heller skulle det bero på den inhemska diskhofebern som härjat och sargat mina stackars leder under slutet av sjuttiotalet

nej det skulle bara vara av arielren
snabbt fungerande


vattenrotation\"

hon log när hon gjorde de sista momenten
in med tvätt tvättmedel sköljmedel och så wosch

igång med maskinen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-05-22 14:14



Bookmark and Share


  småbusig
som det kan gå när man sätter på tvättmaskinen =)
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP