Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sms i yrsnön



det driver snö
in i varje skrymsle och vrå
väninnans dotter glömde dörren
öppen på vid gavel
hallen full med snö
drivor på vägen
min egen bil är så skruttig
så jag får skrapa på insidan av rutorna
efter att jag sopat av utsidan
sladdar mig över snövallar mitt på vägen
det hoppar och bonkar och slirar
jag och sonen fnissar
väl framme ska man ut i det
hoppar över små drivor
vadar genom fyradecimetersdrivor
hukar mig i vinden och drar huvan
och jackan hårt runtom mig
försöker skriva pudersnö i mobilen
det enda som kommer fram
är queer
vilket torftigt ordförråd
min mobil kan omöjligt
vara norrlänning




Fri vers av glittertindra
Läst 277 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-05 21:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oändligt levande beskrivning och samtidigt rolig.
Applåd!
2009-02-07

  © anakreon VIP
Igenkännande leenden sprider sig över det snöpudrade landskapet.
Carl-Erik
2009-02-06

  Carola Zettergren
:):)hihi.. jag tycker det har väldigt mysko dialekt alla de där mobiltelefonerna!!!!
2009-02-05

  Maria Natasja
hahah..bra!!
2009-02-05

  prinscess VIP
*ler*
det låter härligt
man ska bevara barnasinnet
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra