Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig dit

Ta mig tillbaka

dit

där du gav mig drömmar
att drömma
ensam

men ändå så varm

Ta mig ännu längre
bakåt

där jag inte visste om dig
mera

än att jag borde
springa

längre bort

Men nu är det svårt

för du har fastnat någonstans

mellan och inunder

mina skulderblad

Vem visste

att du måste ta mig dit

ännu en gång

.















Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-02-05 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo