Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart har du helt lämnat mina ögon

 

En gång var du
en stor del av mina skrattrynkor
Nu har du snart helt lämnat mina ögon
som salta stänk
på en papperstuss

 

Min blick blir renare utan dig,
färgerna mer mättade
Mörkret målas elfenbenssvart
med ljusare stråk
av ockra och obränd umbra




Fri vers av Sara Boström
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 14:06



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sista delen är helt underbar, gillas mycket!!
2009-02-14

  Roula O
Det känns skönt när man äntligen kommer över någon... bra rader!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström