Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten människas rop



Hellre utskälld och bespottad
än osynlig

sätter jag fyr på något
litet och obetydligt.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real