Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirringskännande



med dig blir jag tonåring igen
sådär frysande
rysande
böljande inombords
en vulkan i mänsklig skepnad
så benen viker sig
fötterna inte vet var de ska stå
händerna fumlar
och känslorna rumlar
ökar trycket inombords
så liten
och så stor
klok
men totalt vimsig
bara ett enda
stort
knippe
känslor
som letar sig
från maggropen
och utåt
av glädje




Fri vers av glittertindra
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-06 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra