Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samvetets insikt infriar sej genom grundlig tanke.


Funderingarnas makt

Det flyger en ängel
runt omkring där jag är

Det känns i mitt hjärta
att den just nu finns här

Den får mej att minnas
mina misstag jag gjort

Jag rannsakar själen
för att öppna förståelsens port

Med dörren på glänt
ser jag stjärnornas ljus

Men än får jag stanna
här kvar utomhus

Morgonens gryning
har förväntningar kvar

På dagen som nalkas
där den ger och den tar

Förväntningarnas börda
har släppt sitt grepp inom mej

Som en lättnad jag känner
att just det här är min grej

Så äntligen jag funnit
en väg jag kan gå

Ty grusade gångar
leder och till en å




Fri vers av B Brom
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-02-06 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom