Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En egen personlig drog.

jag vill att känslan ska dröja sig kvar
som elektricitet i luften efter ett blixtnedslag
få håret att resa sig på mina armar
göra mig liten och svag
stanna hos mig
bli inte ett minne om allt som var
för ljudet av dina hjärtslag är det vackraste jag har.





Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 00:36



Bookmark and Share


  peter markurth
enkelt,finstämt..
2009-02-07

  I Reformed
Så otroligt du skriver, enkelt, och sedan helt plötsligt, vackert!
2009-02-07

  Fredric
sista raden är en fin i sin enkelhet.. Bravo!
"för ljudet av dina hjärtslag är det vackraste jag har."
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå