Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en perfekt värld?

vi lever
tror oss leva
i en värld
av kärlek

alla sånger
är lyckliga
men vi gråter
inuti

ingen har tid
att stanna
i en värld
utan känsel

så starkt
klädda fasader
kan ingen
krossa

vi lever fort
ekologiskt
med krav
på att dö

med leenden
som varumärke
för förlorad
generation




Fri vers av Fredric
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-07 00:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!
2009-02-21

  Blåbäret
superbra...och allt känns bara som ett stort frågetecken...ska allt bara vara yta, finns det inget mer eftersträvansvärt och beundransvärt...snygg bild, bra flyt, uppställning och rader att stanna upp inför
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
"Accidents never happen in a perfect world" (Blondie)

Vi är så långt från fullkomning som det bara går.
Folk har blivit plastinbakade och lever i en artificiell sfär.
2009-02-07

  peter markurth
denna var fint uppbyggd,gillade den..får återkomma ,läsa i nytt ljus..
2009-02-07

  I Reformed
Ett sätt att se världens undergång, snyggt framfört!
2009-02-07

    Sandrew
Hemskt bra.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric