Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Futurum

vilka är vi imorgon
hur många deciliter tårar
hur många centiliter sperma i
hennes mun hur många liter
blod hur höga skrik

vilka är vi imorgon
vad gömmer vi oss bakom då
natt efter natt
går vi aldrig vidare eller pratar jag
enbart för mig själv när jag
säger att jag har fyra
kärnkraftverk i magen

vilka är vi imorgon
har hon rökhosta
är det hon och vinflaskan under sängen
som är bästa vänner föralltid &

natt efter natt
avundas hon franska ord i öron
som inte är hennes
natt efter natt undrar hon vilka
vi är imorgon.




Övriga genrer av andreawolf
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 01:01



Bookmark and Share


  thyme
åh, gillar det här. paniken liksom växer.
"vilka är vi imorgon
hur många deciliter tårar
hur många centiliter sperma i
hennes mun hur många liter
blod hur höga skrik"
2009-05-17

  Fredric
oj, mycket känslosamt och närvarande. Men... Kan tycka att titeln på engelska inte riktigt passar den i övrigt fantastiskt bra dikten...

Men, vilka är vi imorgon?
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf