Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut, slut, slut !!!

När kärleken tagit slut och
hettan ebbat ut, sluta att
gräva i askan.
Släpp taget, sök dig ut
låt din föredetting
vara.

Nattliga nödrop via sms
till mobilen
kärlekskranka samtal
i telefon
det är absolut
förbjudet.

Ring Poolia, sjöräddningen
eller jourhavande präst
bara du ger faan i ditt
gamla X.

Vi är så trötta så trötta på
dig, vi som är fria små
Y.n.
Att se hur du klänger och
klöser dig fast, som en igel
en tistel i ditt gamla X.

Du förstör och intrigerar
flåsar, flänger och
irriterar.
Starta en klan för försmådda
skaffa ett substitut för det
som för alltid är slut.

Och du som tagit steget
och gått, håll ut.
Gå aldrig in i ett nytt
förhållande förrän du är
stark nog att stå emot
ditt efterhängsna gamla
osjälvständiga X

Vi fria och levnadsglada
små Y.n förtjänar det
bästa och trängs inte
i vår säng med två
nya
… du och ditt
gamla X.

Så var det äntligen sagt ... beroende på när du läser detta
så säger jag ... gomorron eller gonatt !!




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 09:14



Bookmark and Share


  lycksele
'Ring Poolia, sjöräddningen
eller jourhavande präst'
Mitt i Prick!
2009-02-08

  Miss Mod
"Ring Poolia, sjöräddningen
eller jourhavande präst
bara du ger faan i ditt
gamla X." Borde skickas till TV4 reklamen, bravo.
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
Så var det sagt klart och tydligt hoppas budskapet går fram.

Eva
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real