Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dåliga nyheter, du är död.

jag har fått beskedet
jag är lugn
någon måste stå i kontrast till skönheten
det fick bli jag
alla kan inte vara hjältar
någon måste vara svag
när nya ögon öppnas
dör gamla andetag

men det är inte slutet











Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 14:52



Bookmark and Share


    Vizzly
Bra skrivet ^^
Gillar titel xD
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå