Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter lider för lidandets skull.

vem vill läsa dikter om skog och mark?

inte jag

ge mig hårda ord, en text som är vacker men brutal
ge mig smärtsamma rader om kärlek som blivit sval
ord som känns plockas inte från himlen
de grävs upp ur gropar i marken
de vackraste texter är de som handlar om ångest och kval

vem vill läsa om lycka?


inte jag.




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-07 15:24



Bookmark and Share


    Vizzly
Mycket bra skrivet, och jag håller med - De vackraste texter är de som handlar om ångest och kval! Vem vill läsa om lycka?, som sagt!
2009-02-07

  lycksele
Man kan också säga
Det krävs en mycket stor poet
att skildra idyll, på ett trovärdigt sätt
2009-02-07

  lycksele
en svart text om verklig smärta
kan väga upp 5 rosenskimmrande
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå