Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var en konstnär

Trötta är de som låter sinnet skapa drama
utan att se det för vad det är

Utvilade är de som vet att
dra penseldragen
som skapar ditt liv

Det du verkligen är

Att vara vaken är att se perfektion
i allt och alla
Precis som det är

Allt blir den betydelse du ger det
Var en konstnär
Var en konstnär




Fri vers av Sway
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-07 16:51



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Känns som det är skrivet för mig.. blir så där irriterad igen när du upprepar!

Väldigt kloka ord!!
2009-03-17

  arie
"dra penseldragen
som skapar ditt liv"

du diktar angeläget
verkligen

tack
2009-02-12

  bögpoesi
Jag behövde dessa ord.
på senare tid har jag mer varit en dramaqueen än en sann konstnär som accepterar det som är. Det är inte alltid lätt att betrakta sin livsgång ur ett objektiv, tills tabben går om och ger dig en örfil

Tack!
2009-02-12

    Mr.painter
Jag är en konstnär
He he bra skrivet gillas mycket
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway