Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara vacker när jag speglar mig i dina ögon.

en enkel rad fotspår i snön
som slutar tvärt, som om de försvann i en dröm
och gatljusens avslöjande sken
gör mig ful
& färgar ditt hår i guld
och när du ser på mig och ler
känner jag bara skuld


varför är du inte med någon som du?
oklanderligt vacker
med gnistrande ögon och skimrande hud
hur står du ut med att titta på någon som jag
otillräcklig, blek och svag




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 23:23



Bookmark and Share


  I Reformed
Helt klart något av den bästa rubriken jag har sett (och Oj vilken spårkfelande mening!) , riktigt bra är den!
2009-02-08

    plums
jag gillar dina diskreta rim som gör att texten känns okomplicerad och flyter fram vackert. Innehållet är dessvärre mer komplicerat. Fint skrivet.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå