Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEKRÄFTELSE

'

’Du går väl inte för djupt
i den här problematiken?’
Rösten upplevdes reserverad
till och med förmanande

’Han skall klara detta själv
och ta egna konsekvenserna.’
Hon anade undertonen
kändes oroande

Som om hon sökte erkänsla
som inte förmedlades
Som om hon sökte klartecken
som inte gavs

Tyngdkänslan pressade henne
än mer mot jordens ruggliga yta
än mer mot underjordens välde
Hur länge orka detta?

 

 

© Gunilla N
    090120




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-08 11:30



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Stort är att kunna bekräfta sig själv bortom medkännandet.
Lev och låt leva.
2009-02-10

    Maria Malm
Ingen orkar hur länge som helst utan någon bekräftelse.
2009-02-10

  Bibbi VIP
Ja, vi söker och behöver alla bekräftelse för att inte duka under.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP