Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TREND

'

Vad skall jag lära
av allt som raseras?
Bild på kraschad bil och
kraschad telefon visades

Ordet KOMMUNIKATION
med lysande versaler
angav ny förhållning
med andra kommunicera

’Det är en ordentlig
förändring på gång.’
Trösterikt sms
från nära vän

Det gamla rivs
bereder plats för det nya
Liksom Feng Shuis visdom
ny sak in – gammalt ut

 

 

© Gunilla N
    090120

 

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP