Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari, 2009


Vänd min dag

Vänd min dag
och gör den ljus

Ty jag är fånge
i min egen kropp

Gråtvåta kuddar om natten
har hört mina tysta skrik
För dina ögon
Som ej är någon annan lik

Vänd min dag
och sätt mig fri
ouppnåeliga ideal
som jag aldrig kan bli




Fri vers av Polibek
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek