http://www.edenthefilm.com/
skön "tune" att ha i bakgrunden.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.edenthefilm.com/
skön "tune" att ha i bakgrunden..



till de osynliga...

morgonens rodnad reste sig,
långt ovanför trädens toppar.
och en ny dag nalkades fromt,
likt en sländas födelse.

hon vaknade så ensam,
så naken, liten och frusen.
de tårsprängda ögonen gjordes nu
påminnelse om gårdagens tankar.

borta, så vilsen i sig själv,
över hennes skuld till ensamhet.
ingen som vaknades, mjukt och
närvarande tätt intill denna morgon.

kudden låg tom och täcket blankt,
likt minnen från ett gammalt museum.
när hon långsamt gled ur
och upp till sin osynlighet.




Fri vers av Fredric
Läst 319 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-02-08 15:16



Bookmark and Share


  CJ
Hon är jag!!! wow otroligt.
2009-03-31

  Skäl till själ
"hon vaknade så ensam,
så naken, liten och frusen.
de tårsprängda ögonen gjordes nu
påminnelse om gårdagens tankar"

jag ryser av denna läsningen!
2009-03-03

    Ling
Wow, tog ditt råd och lyssnade på melodin i länken. Vad effektfullt med den och dina vackra ord.
2009-02-22

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2009-02-21

  lyckeli
mjukt och följsamt
skriver du fredde,
in i tanke och kropp

sorgsamma rader
som svider
2009-02-08

  Nina Ahlzén
mycket fint mjukt och skört. Sista versen är suverän.
2009-02-08

    Melona
vackert
och finstämt,

jag vill så gärna se den filmen! : )
2009-02-08

    ej medlem längre
Magnifika slutrader: "när hon långsamt gled ur,
och upp till sin osynlighet."
Och första strofen är underbart vacker och poetisk så man smälter som som en isbit i solen...
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric