Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag så dääär igen ... ?!



Mina texter något grunda är
knappast bråddjupa som det
sig bör
det får bli mer åt det bitterljuva
hållet
för börjar jag att i minnet mig
fördjupa
landar jag någonstans i Kina
nåja, säkert så långt ner
som till Skåne eller Småland
hälsar i bävan Vildand från
norra Norrland.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real