Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag byter te mot en kyss

jag njuter tankar
av drömmar
målade med pastell
på papper av liv

jag fyller kulörer
med pigment
när luftslott
blir verklighet

jag byter te
mot en kyss
för att hjärtat
är så torrt




Fri vers av Fredric
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-29 21:07



Bookmark and Share


  Blåbäret
vissa saker lyckas inte te med...ändå vackert plockat som ur ett förråd av sprudlande tankar som binds ihop i vackra färger...
2009-03-29

  Roula O
vacker poesi...ord man kan ta på...
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric