Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oväder i Sollefteå...


Stockholmssyndrom i Norrland

Snöflingorna yrar aggressivt.
Jag yrar fågelholks kommentarer.
Stormen betraktar mig.
Jag betraktar Stormen.
Måsten kladdar sig fast.
Jag kladdar på Måsten.

Partner in crime




Fri vers av "Dempa"
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-09 15:47



Bookmark and Share


  Pytti
Väldigt bra, gillar hur du väljer dina ord.
Själv bor jag i södern och saknar lite oväder här nere, kan behövas ruskas om ibland.
2009-02-09

  Mr Lindemann VIP
Jag anser mig vara en sådan där som har levt i hela Sverige

Född i norra Jämtland uppvuxen på Gotland
Boendes ett tag på västkusten sedan bor jag
nu i Norrköping

Det är viktigt att du måste göra dig av med måsten!
2009-02-09

  Sanningsägaren VIP
ja jag hörde att det var en massa jäkla snö
hemmavid nu
partner in crime vs bloody snow in the north 1-0
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"