Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rapport från min Skaparkurs


Benigt värre


Nu håller vi på

att bena upp

det här med

hur ett kranium

är uppbyggt




Övriga genrer av eva m h
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h