Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flyter fram i mina ådror skriker avsaknade ord


Låt mig bli.



/ allting du säger / et cetera / et cetera /


/ i ditt huvud / dina röster / dina vita rum /


/ sköra droppar / tårar / försvagar / trådar /


/ sväljer / och så vidare / till slut /



låt mig bli





det flyter fram i mina
ådror det skriker

så enkelt så lätt
så fel





pennan förblir tystnad i min hand

ingenting är för evigt

förutom,




Fri vers av Johannes
Läst 481 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-10 10:08



Bookmark and Share


  Sländan
Älskar denna!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes