Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Matlagnings Tips!

Dempa alá poetgryta

5 msk vardag
2 dl frågetecken
10st Regler
5 tsk ångest.
5dl humor
2msk ingenting
3st solstrålar

Daska fram ett topic ur vardagen.
Rör motsols i grytan av frågetecken.
Bryt regler efter regler
Krydda humor över ångest.
Tillsätt ingenting och rör sedan om
Låt det sjuda i 15 min.

Garnera med solstrålar.

Passande dryck;
en lagom besk Ale.




Fri vers av "Dempa"
Läst 469 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-02-10 12:38



Bookmark and Share


  dalida_bl
Vilken tankegång!Du är bra Dempa..du är bara bra...
2009-02-10

  Karin Andreasson
haha den var bra!
2009-02-10

    Lindizz
Låter gott detta:)
2009-02-10

  veritaserum
Mums :)
2009-02-10

  Blåbäret
låter inte illa alls...gör ett storkok så kommer vi :)
2009-02-10

  © anakreon VIP
Roligt och hoppingivande,
jag går nu ut för att jaga
solstrålar :-D
Carl-Erik
2009-02-10

  Carola Zettergren
:):)GOTT!!!!
2009-02-10

  kärleks ängel
suverän gryta!
2009-02-10

  Lyckohäxan Enediel
Åh låter ju jättegott det här! Går det att frysa in också?
Tror jag har allt hemma...fattas nog bara lite humor...*ler*
2009-02-10

  Nina Ahlzén
dom har inte Ingenting i min affär, kan man ersätta det med Någonting?
2009-02-10

  Lennart Bång
Låter gott!
2009-02-10

  Micael Axelsson
Mmm detta låter sig väl avsmakas...
2009-02-10

  Pytti
Låter mums, eventuellt med lite bitter eftersmak.
Tillsätt två msk Dempa också, så har vi en vinnare
2009-02-10

  Maria Natasja
mmm...kan man spä ut med kranvatten??
Bra!!
2009-02-10

  Eaglemountains VIP
Tack för receptet ..... jag ska avnjuta detta så fort jag kan ....
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"