Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tankar



Tidens tankar är svåra att förstå sig på
Ena stunden är man nere, andra stunden högt uppe i det blå

Jag undrar så hur man dresserar dom rätt
Hur man kan få dem dit man vill
Kan man skapa en sorts maskin på något sätt
Som kan bestämma vad man skall komma till

Ledsenheten växer sig stark
Stormen vacklar fram på svaga ben
Dimper ner på frusen mark
Tinar så småningom mot månens sken

Tidens tankar virvlar fortfarande tröstlöst omkring
Av detta mirakel fattar jag absolut ingenting!




Fri vers av linlugg
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 15:52



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Så fint du samlat och beskrivet detta!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg