Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riskabla glädjämnen på besök

Mormor och Axel
planerar för i morgon -
det skall bli semlor

Receptet granskas -
särskilt då mandelmassan -
och mycket grädde!

Barnbarn, ack barnbarn!
Glädje - men inte utan
risk för fötterna

På småtimmarna
måste man ju alltid upp -
det hör till åldern

Morfar går varsamt -
golvet lego-minerat
när han skall kissa

Varje äldre man
som med bara fötter
klivit på lego

förstår mig




Övriga genrer av papillon
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 21:25



Bookmark and Share


  halmstrå
Det gäller nog andra än äldre män också, till exempel lite yngre kvinnor.
du lyckas räkna stavelser dessutom, inte illa!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon