Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mokuso

Avfärdar tickandet för att lyssna på biologin.
Det växer fram en originell individ i flocken.
Han som lyssnar till ljuden av våra kroppar.

Han som välkomnar sin feminina
Sida med ett brett leende
Som ger energi åt hela varelsen.
Han som kan kontrollera sin maskulina
Sida med ödmjukhetens tecken
Inristat i hjärtat.

Han som kan stå upp,
för att han är en människa!









Fri vers av "Dempa"
Läst 664 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-10 22:35



Bookmark and Share


  oMareld
Bra skrivet!
2009-10-28

  Marjavaara
Så snyggt.

Tack
2009-03-16

  Carola Zettergren
Snyggt!!!! det tror jag på;den nya människan!:)
2009-02-19

  Mr Lindemann VIP
Försöker nu då kontrollera tangentbordet i å med att jag trycker ned bokstäver som förhoppningsvist bildar ord, i slutändan hoppas jag att denna kommentar också ger en mening åt det jag vill få sagt med bokstävernas hjälp

Ja, i harmoniska motsatsförhållanden är vi
2009-02-11

  Eaglemountains VIP
Skriver under på Scheila!! APPLÅD!
2009-02-11

  Svartsilver
bra! så borde alla skolas.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"